čtvrtek 9. října 2008

We're So Happy You're So Happy

Další díl 'Zoufalek' s dalšími zajímavými zvraty! Tady nám tvůrci jasně ukazují, že s přibývajícími díly bude děj zajímavější a zajímavější.

Mike se poprvé setkal se Susaniným novým přítelem a kupodivu si padli do oka, což se ale přestane Susan líbit ve chvíli, kdy se Mike rozpovídá o jejich bývalém milostném životě.








Lynette, která má strach, že se její děti kamarádí se školním drogovým dealerem, se spojí s Porterem přes internet a tím, že se vydává za jinou ženu, vyzvídá. Vše by bylo v pořádku, kdyby se Porter do tajemné Sarah J. nezamiloval.

Gabrielle přesvědčí Carlose, aby kvůli jejich nedostatečné finanční situaci vzal práci maséra v Klubu, co má za následek jejich vyloučení z vyšší společnosti. To si ale Gabby nemůže nechat líbit.








Bree při práci na své kuchařce zanedbává svou rodinu, hlavně Orsona, kterého úmyslně nejmenuje ani ve své knize, ani při interview v rádiu. Stydí se za to, že byl její muž ve vězení?








A nakonec Eddie a Mr. Williams. Když Karen McCluskey Eddie urazí, její muž přijde starou paní varovat. Když se Mrs. M. omluvit nehodlá, zničehonic se ztratí její jediný přítel - kocour Toby. To je ale gangster, ten Mr. Williams, což? ;-)




2 komentáře:

Eruannele řekl(a)...

Brian Kinney, omg!!! Jaký že je to díl?

Antrey řekl(a)...

5x02 ;-)